Obvestila

Duh zažiga 2022

Vabilo na DUH ZAŽIGA

»Sveti Duh napolni srce vstalemu Kristusu in potem iz te polnosti prekipeva v vaša življenja. Ko prejmete Duha, vas pritegne še globlje v Kristusovo srce, da lahko rastete v njegovi ljubezni, njegovem življenju in njegovi moči.« (Kristus Živi, točka 130)

Pošiljava vabilo, da si v soboto, 4. junija, popoldne od 18. ure naprej vzamete prosto. To je dan pred praznikom Binkošti. Dobili se bomo v Slomškovi dvorani v Mariboru. Naslov je Slomškov trg 20. Duhovnike in vse, ki delate z mladimi, prosim, da mlade povabite in če je le mogoče, tudi pridete z njimi.

Srečanje je zamišljeno kot slavilni festival, na katerem nas bosta nagovorila pričevalca za vero, ? in drugi poznani gost ?. Celoten program bo povezovala glasbena skupina VEČEROV PLUS.

»Mogoče reče Bog soncu vsako jutro: »Daj še enkrat!« in vsak večer luni: »Daj še enkrat!« Mogoče niso vse marjetice enake iz samoumevne nujnosti; morebiti Bog ustvari vsako marjetico posebej, ne da bi se kdaj naveličal. Morebiti je polje v njem večni apetit otroštva…«
(Chesterton, Pravovernost, 56)

Samo Pučnik in Jure Sojč
ŠOM-Maribor

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja