Duhovno,  Obvestila

Post 2022

Spoštovani vsi, ki se ukvarjate z mladimi!

Ker se postni čas naglo približuje (letos 2. marec) in nas običajno kar nekako »pograbi« kot vodni tok in hitro odnese proti cilju, je prav, da že prej razmišljamo, katere dejavnosti bomo ponudili mladim v postnem času. Gotovo boste mlade povabili na križev pot, spokorno bogoslužje ali organizirali kakšno postno romanje. Ob tem pa vam ŠOM Maribor ponuja možnost duhovnih dogodkov, vezanih na postni čas.

Izvedba judovske pashe

Ekipa ŠOM vam ponuja možnost izvedbe pashalne večerje za mlade v vaši župniji. Pashalno večerjo bomo pripravili skupaj in po navodilih tudi zaužili.
Po dogovoru z vami izberemo termin, vi z mladimi pripravite potrebne sestavine večerje, zaključne priprave pa bi naredili skupaj (priprava mize, jedil … ). Podrobnosti (velikost prostora, sestavine in drugo …) se dogovorimo po prijavi.
Prijave zbiramo do 15. marca 2022.

Izvedba postne duhovne obnove za mlade v vaši župniji

Za postni čas vam ekipa ŠOM ponuja možnost izvedbe postne duhovne obnove za mlade v vaši župniji. Tema duhovne obnove je TRPLJENJE, KI ODREŠUJE. Duhovna obnova traja štiri ure in vključuje sveto mašo in spokorno bogoslužje.
Prijave zbiramo do 15. marca 2022.

PRIJAVE: jure.sojc@nadskofija-maribor.si

Jure Sojč in Samo Pučnik
voditelja ŠOM-Maribor

Natisni plakat (PDF) >>>

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja